Breaking news

Κλιματική Αλλαγή
A

Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων σήμερα και ο καιρός θα είναι πολύ καλός σε ολόκληρη τη χώρα. Οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές για την εποχή, ενώ νότιοι άνεμοι έως 6 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο. 

Αναλυτικά, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023 στο Ιόνιο, τα δυτικά και τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.

Δείτε επίσης - Κολυδάς: «Θαμπή η Πρωτοχρονιά» - Πρόγνωση καιρού

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και μέχρι το μεσημέρι στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της αλλά θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φθάσει στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 17 με 19 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, στην Αττική, με τους ανέμους να πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί με 4 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 37 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με μεταβλητούς ανέμους 2 με 3 και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει από τους 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις