Breaking news

ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
A

Για τρίτη μέρα τα social media "βομβαρδίζονται" με σχόλια για την εισβολή της Σάσας Σταμάτη στη σκηνή του θεάτρου "Τζένη Καρέζη", που διέκοψε την παράσταση "1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά", του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Με ένα αιχμηρό μήνυμά του στο Facebook ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας σχολιάζει την επεισοδιακή διακοπή της παράστασης του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου από τη Σάσα Σταμάτη και τη…συνοδεία της.

Ο Γιάννης Αγγελάκας με μια σκληρή ανάρτηση αναφέρει τα εξής: «Οι τηλεοπτικές καρακάξες-υπαλληλάκια της οικονομικής εξουσίας της χώρας μας εναντίον της ελεύθερης τέχνης; Ενδιαφέρον ακούγεται. Είναι ο μοναδικός ίσως πόλεμος όπου η οικονομική ισχύς και η τηλεοπτική προπαγάνδα το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να δυναμώσουν τον εχθρό τους. Αυτοπανωλεθρία λέγεται αυτό. Καλύτερα να επιστρέψουν στα ασφαλή τηλεοπτικά τους στούντιο να συνεχίσουν την αγαπημένη τους υπνοβασία»

Το γεγονός

Όπως περιέγραψε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, η Σάσα Σταμάτη με δύο από τα άτομα που τη συνόδευαν, μπούκαραν στη σκηνή ενώ ένα τρίτο άτομο με το κινητό τραβούσε βίντεο. Ακόμη δυο άτομα ήταν ανάμεσα στους θεατές. Από τα πέντε άτομα, όπως μου είπαν και οι άνθρωποι του θεάτρου, τα δυο ήταν σίγουρα μπράβοι.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις