Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Tο Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε και δεύτερο missing alert, καθώς πέρα από την εξαφάνιση μαθήτριας από το Παγκράτι, ήρθε στο φως σήμερα η εξαφάνιση του 19χρονου Γρηγόρη από την Αθήνα

Σύμφωνα με το Missing Alert, ο 19χρονος Γρηγόρης εξαφανίστηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 και το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γρηγόρης Πανόπουλος έχει ύψος 1,80 μ., έχει 105 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι τζιν παντελόνι, μαύρο φούτερ με κουκούλα, μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

exafanisi.jpg

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ για τη 16χρονη Αναστασία η οποία εξαφανίστηκε από το Παγκράτι χθες, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023. 

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστασίας χτες, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 και άμεσα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχειών της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν υπόνοιες ότι επρόκειτο να ταξιδέψει με συνομήλικη φίλη της σε γειτονική χώρα.

anastasia

Η Αναστασία Μ. έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μακριά και ξυρισμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και είχε σχολική τσάντα. Ίσως να βρίσκεται μαζί με κορίτσι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις