Breaking news

dolofonia_alkikampanou
A

Συνελήφθη πριν από λίγο ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου που έπεσε νεκρός από τυφλά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μαχαιριές από δρεπάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος δολοφόνος του Άλκη Καμπάνου είναι 23 ετών, αλβανικής καταγωγής και μένει στη Θεσσαλονίκη με προσωρινή άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Η σύλληψη του φερόμενου δολοφόνου του Άλκη Καμπάνου, έγινε την ώρα που η οικογένεια του άτυχου 19χρονου τελούσε την κηδεία του αδικοχαμένου νέου. Συγκεκριμένα η νεκρώσιμη τελετή του Άλκη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βέροια. 

Ο δράστης φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου. Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Η ενημέρωση του Τ. Θεοδωρικάκου προς τον πρωθυπουργό

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτηση του στο Twitter, ενημέρωσε πως επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στον οποίον γνωστοποίησε ότι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας συνελλήθη κοντά στο γήπεδο Χαριλάου του Άρη Θεσσαλονίκης. «Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της» γνωστοποιεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε επόμενη δημοσίευση ο κ. Θεοδωρικάκος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη λέγοντας ότι «Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Παρακάτω οι σχετικές αναρτήσεις:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις