Breaking news

Καιρός και βροχές
A

Επιδείνωση πρόκειται να παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού, το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το meteo.gr.

Τα καιρικά φαινόμενα που θα επικρατήσουν είναι βροχές και καταιγίδες, που θα σημειωθούν  από το απόγευμα στο Ιόνιο, στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, στη Κρήτη και σε τμήματα της Μακεδονίας οι οποίες σταδιακά έως το βράδυ θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα.

Επίσης, καταιγίδες αναμένονται κυρίως στις δυτικές και νότιες νησιωτικές και παράκτιες περιοχές ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Πίνδο και στα ορεινά της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Τη νύχτα αναμέμονται χιονοπτώσεις σε ορεινά της Στερεάς Ελλάδας. Τα φαινόμενα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 11/12 θα περιοριστούν στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο και έως το απόγευμα θα εξασθενήσουν σημαντικά.

Ο καιρός στην Αττική σήμερα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Στην Αττική, αναμένονται βροχές με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου έως το πρωί της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά του νομού.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις