Breaking news

elass
A

Η ΕΛ.ΑΣ. διαβεβαιώνει πως η σύλληψη των δραστών είναι θέμα χρόνου καθώς έχει στα χέρια της υλικό που τη φέρνει στα ίχνη των δραστών. Μάλιστα δράστες που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση φαίνεται ότι είναι τουλάχιστον 10, σύμφωνα με μαρτυρίες.


Εξάλλου, από την ιατροδικαστική εξέταση φάνηκε ότι ο 19χρονος Άλκης έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τους αδίστακτους δολοφόνους του.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ακόμη κι αν δεν είχε τραυματιστεί στη μηριαία αρτηρία, που του στοίχισε και τη ζωή, δύσκολα θα επιβίωνε από τη βαναυσότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από την ομάδα που του επιτέθηκε.

Να θυμίσουμε ότι γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τις 00:30 καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο», ενώ στη συνέχεια η ίδια κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος δέχτηκε το μοιραίο χτύπημα με δρεπάνι, με το δολοφονικό όπλο να βρίσκεται το πρωί της Τρίτης λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα.


Το δρεπάνι εντοπίστηκε από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία και έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ για εξέταση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις