Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Ένα αποτρόπαιο συμβάν σημειώθηκε στα Χανιά, όπου δύο Αμερικανοί ναύτες χτύπησαν δύο ανήλικες μαθήτριες, το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο Αμερικανοί του αεροπλανοφόρου Gerald R. Ford (CVN 78), βρισκόντουσαν από το πρωί του Σαββάτου στη Σούδα, βρισκόμενοι σε κατάσταση μέθης, χτύπησαν με γροθιές και χαστούκια τα δύο 15χρονα κορίτσια, σύμφωνα με πληροφορίες του stinpena.gr.

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, σε ανακοίνωση της για αυτό το εξωφρενικό περιστατικό, τονίζει ότι: «Και πριν περάσει ούτε ένα 24ωρο από την παραμονή τους εδώ, αφού πρώτα απαγορεύτηκε στους κατοίκους της πόλης η χρήση της οδού Πλουμιδάκη, μεθυσμένοι αμερικανοΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες επιτέθηκαν σε δυο 15χρονα κορίτσια με χαστούκια και μπουνιές, στην περιοχή του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων! Και δεν είναι η πρώτη φορά!».

«Όποτε κι αν βρεθούν εδώ για την αναψυχή τους το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο με τους μεθυσμένους στρατιώτες να επιτίθενται σε περαστικούς, να αλωνίζουν στις γειτονιές μας βρίζοντας και προκαλώντας, να αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας!» υπογραμμίζει.

Η Επιτροπή καταλήγοντας σημειώνει ότι: «Φτάνει πια! Ως εδώ!».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις