Breaking news

dolofonia thessaloniki
A

Το δρεπάνι της δολοφονικής επίθεσης εις βάρος του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης. Το όπλο της αιματηρής συμπλοκής εντοπίστηκε μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της συμπλοκής, πάνω στον δρόμο και δίπλα σε απορρίμματα. Το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το φονικό εργαλείο βρίσκεται για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.


Να θυμίσουμε ότι η επίθεση έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν οι επιβαίνοντες δύο αυτοκινήτων κατέβηκαν και πλησίασαν τον 19χρονο και άλλους δύο φίλους του. Τότε, ένας εκ των δραστών φαίνεται πως άρχισε να τους μαχαιρώνει με ένα μικρό δρεπάνι και όχι με μαχαίρι, όπως αναφέρθηκε αρχικά. Οι μαρτυρίες μάλιστα μιλάνε για πάνω από 10 δράστες.

Ποιος ήταν ο Άλκης Καμπανός που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, η ανακοίνωση του Άρη


Φίλαθλος του Άρη και ειδικά της ιστορικής ομάδας μπάσκετ ήταν ο 19χρονος Αλκης Καμπανός , ο οποίος έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Ο 19χρονος έμενε αυτήν την περίοδο στη Βέροια, λόγω του πατέρα του που είναι αξιωματικός του στρατού. Έως τα χρόνια του Γυμνασίου κατοικούσε στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης και πήγαινε σχολείο στο 31ο Γυμνάσιο. Ο ίδιος ερχόταν συχνά στην πόλη καθώς διατηρούσε αρκετές φιλίες από τα παιδικά του χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 19χρονος Άλκης ήταν φίλαθλος του Άρη, πήγαινε στο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά δεν ήταν γνωστός για την οργανωμένη οπαδική του δράση, ενώ δεν συμμετείχε σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών.

Το χρονικό του φονικού


Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 19χρονος περπατούσε με φίλους του όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα. Αρχικά τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Άλκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου όχι μόνο με μαχαίρια άλλα και αιχμηρά αντικείμενα που παρομοιάζονται με δρεπάνια.

Το θύμα τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ τα άλλα δύο παιδιά φέρουν τραύματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Το περιστατικό συνέβη στις 12:30 της το βράδυ της Δευτέρας, στη συμβολή σχεδόν των οδών Νικολάου Πλαστήρα και Θεοδώρου Γαζή, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη.


Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Αστυνομία στην παρέα του Άλκη που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, ήταν ακόμα δύο άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν και να γλυτώσουν από τους αδίστακτους δράστες.

Ανακοίνωση της ομάδας


Ο Αθλητικός Σύλλογος Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για την δολοφονική επίθεση. Μεταξύ άλλων τονίζει:

«Η δεύτερη δολοφονία σε διάστημα δύο χρόνων, μετά απ’ αυτή του Τόσκο, δεν προκαλεί, πλέον, οργή. Το ποτήρι της οργής έχει ήδη ξεχειλίσει. Η δεύτερη δολοφονία μέσα σε δύο χρόνια θέτει, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, όλους τους υπεύθυνους προ των ευθυνών τους».

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τοποθετήθηκε με την σειρά της εκφράζοντας την θλίψη της. Μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Περιμένουμε από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες της χθεσινής δολοφονικής ενέργειας.

Από την Ελληνική Δικαιοσύνη αναμένουμε την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Χωρίς άλλες «εκπτώσεις» και «συμψηφισμούς». Δεν πάει άλλο…»

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις