Breaking news

«Δράκος των Εξαρχείων»: Και 7η καταγγελία εναντίον του από 31χρονη γυναίκα
A

Ακόμη μία καταγγελία έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας για τον «δράκο των Εξαρχείων», καθώς μία ακόμα γυναίκα βρέθηκε ενώπιον των αρχών εχθές, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση από τον 23χρονο στον οποίο πέρασε χειροπέδες η ΕΛΑΣ το βράδυ της Τρίτης.

Ο σεσημασμένος για σεξουαλικά αδικήματα φαίνεται πως επιτέθηκε και εναντίον μίας 31χρονης γυναίκας στις 16 Νοεμβρίου, η οποία αναγνώρισε στο πρόσωπό του το δράστη της επίθεσης.

Όπως κατήγγειλε, ο 23χρονος περί τις 12.45 το πρωί της 16ης Νοεμβρίου ξεκίνησε να την ακολουθεί με επιθετική διάθεση από τη συμβολή της Βουλγαροκτόνου με τη Φραντζή. Έφτασε μαζί του μέχρι τη συμβολή των οδών Μπενάκη και Καλλιδρομίου και εκεί, επειδή υπήρχε κόσμος, απομακρύνθηκε από το σημείο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είχε απειλητικές διαθέσεις εναντίον της και φαινόταν να την παρενοχλούσε.

Η νέα καταγγελία, η έβδομη κατά σειρά, αναμένεται να προστεθεί στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος και αύριο αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε 29χρονη

Με νέο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, φαίνεται μία 29χρονη κοπέλα να προσπαθεί να ξεφύγει από τον 23χρονο δράστη, καθώς ο ίδιος την πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ:

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις