Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη γυναικοκτονία της 17χρονης στο Περιστέρι, τον Αύγουστο του 2022.

Ο 23χρονος του κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το οποίο δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικά για τη γυναικοκτονία της 17χρονης.

Μετά τη σύλληψή του είχε ομολογήσει το έγκλημα, κάτι που έπραξε και σήμερα στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της απολογίας του. 

Ο 23χρονος, υποστήριξε απολογούμενος ότι κατά τη διάρκεια καβγά, με αφορμή την απόφασή του να πάει στην Ιταλία, εξοργίστηκε όταν η 17χρονη σύντροφός του «έβρισε τη θρησκεία του» και εκείνος- ισχυρίστηκε- «άθελά του» τη στραγγάλισε. 

«Την έσπρωξα από το κρεβάτι κάτω, της λέω «κάτσε εκεί». Συνέχιζε να βρίζει εμένα και τον Μωάμεθ και εκείνη την ώρα νευρίασα. Την έπιασα από τον λαιμό και άρχισα να της λέω «ποιος σου λέει τέτοιες μ..ες τόση ώρα που σε ακούω;». Την έπιασα εκείνη την ώρα από το κεφάλι και της είπα να ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη μου έπιασε το χέρι και μου είπε να την αφήσω. Δεν την άφησα και συνέχισα να της λέω να ζητήσει συγγνώμη. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα την είδα που είχαν κλείσει τα μάτια της. Μετά της έδωσα νερό, της έκανα αέρα.  Ήμουν πάνω στα νεύρα και έφυγα από το σπίτι. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από εσάς και την οικογένεια της φίλης μου. Ξέρω ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι η συγγνώμη, αλλά μόνο αυτό μπορώ να κάνω» υποστήριξε.

Στην κατάθεση της νωρίτερα, η αδελφή της 17χρονης είπε ότι θεωρεί ότι το έγκλημα έγινε από τη ζήλεια του κατηγορούμενου επειδή την επίμαχη ημέρα είχαν πάει στο σπίτι τους δύο φίλοι των κοριτσιών που ο 23χρονος δεν τους ήθελε. «Μια εβδομάδα πριν, η μητέρα μου είχε μιλήσει με την αδελφή μου και της είχε πει μαμά, περίμενε μια εβδομάδα και θα τον χωρίσω», κατέθεσε η μάρτυρας.

Ο πατέρας του κοριτσιού κατέθεσε πως το έγκλημα «ήθελε και το έκανε» ο κατηγορούμενος και δεν ήταν ατύχημα. «Θέλω να μην έχει στον ήλιο μοίρα, να μην δει τον ήλιο ποτέ. Τα ισόβια να είναι ισόβια» είπε φορτισμένος, αναφέροντας πως ο ίδιος είχε αντιρρήσεις για τη σχέση τής κόρης του.

Κατά τη μεταγωγή του κατηγορούμενου στο δικαστήριο αλλά και όταν διακόπηκε η διαδικασία, ο πατέρας και η αδελφή της 17χρονης κινήθηκαν εναντίον του 23χρονου

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις