Breaking news

brohi-kairos-3.jpg
A

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία επικαιροποιεί το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε χθες, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, το οποίο κάνει λόγο για ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ αναφέρει πως σήμερα, Τετάρτη, θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις κάτωθι περιοχές:

  • Ιόνιο
  • Ήπειρο
  • Δυτική Στερεά
  • Δυτική Πελοπόννησο
  • Νησιά ανατολικού Αιγαίου 
  • Δωδεκάνησα

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, καθώς και από το μεσημέρι στα ανατολικά και στα νότια τμήματα της Θράκης.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου προς την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Η κακοκαιρία στην Αττική

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη, το πρώτο κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται και ένα δεύτερο «χτύπημα».

Πιο αναλυτικά, στην Αττική θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι, με το σκηνικό να είναι παρόμοιο και στη Θεσσαλονίκη.

Ο βροχερός καιρός θα διατηρηθεί και την Πέμπτη, με βροχές να σημειώνονται από την οροσειρά της Πίνδου και ανατολικά, σε περιοχές που βλέπουν Αιγαίο.

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα κάνει την εμφάνισή του από την Παρασκευή στη χώρα, με τον καιρό να συνεχίζει να παραμένει άστατος έως και το Σάββατο.

Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας 

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις