Breaking news

Πορεία
A

Ελεύθεροι επαγγελματίες, δικηγόροι αλλά και οδηγοί ταξί συγκεντρώθηκαν σήμερα, παρά τη βροχή, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο φορολογικό Νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Το νέο νομοσχέδιο που κατεβάζει η κυβέρνηση με πρωτοβουλία του υπουργού Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας, Κωστή Χατζηδάκη, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς ορίζει τεκμαρτό εισόδημα για τη φορολόγησή των ελεύθερων επαγγελματιών.

Υπενθυμίζουμε ότι, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας, το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία από σήμερα, ξημερώματα Τετάρτης έως αύριο στις 6:00, ξημερώματα Πέμπτης. 

Δείτε φωτογραφίες από τα τρία μπλοκ (δικηγόροι, κάτοχοι ταξί και ελεύθεροι επαγγελματίες) που συγκεντρώθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και πραγματοποιήσαν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών. 

Δικηγόροι

Οι δικηγόροι συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, στις 11:00 το πρωί, και στη συνέχεια πραγματοποιήσαν πορεία προς στο υπουργείο Οικονομικών για τα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης

Πορεία
Πορεία

Οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί

Με μεγάλη πορεία και οι αυτοκινητιστές ταξί κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας τους ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Πορεία
Πορεία

Η συμμετοχή των αυτοκινητιστών ταξί στην απεργία είναι καθολική, ενώ μεγάλη είναι η συμμετοχή στην συγκέντρωση του Συνδικάτου (ΣΑΤΑ).

Πορεία
Πορεία

Ελεύθεροι επαγγελματίες

Τέλος, Ενώσεις Επαγγελματιών ΕΒΕ, αυτοαπασχολουμένων και ελευθέρων επαγγελματιών, πραγματοποιήσαν επίσης πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών. 

Πορεία
Πορεία
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις