Breaking news

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τον «δράκο των Εξαρχείων» – Τρεις επιθέσεις σε γυναίκες μέσα σε λίγες ώρες
A

Συναγερμός έχει σημάνει από την Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από τρεις καταγγελίες γυναικών μέσα σε διάστημα 2 ημερών για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τους, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ο άγνωστος άνδρας περιγράφεται με τα ίδια χαρακτηριστικά από τις καταγγέλλουσες, ως μετρίου αναστήματος, με κοντά ξανθά μαλλιά που μιλά σπαστά αγγλικά και ηλικίας περίπου 25 με 30 ετών, ενώ φαίνεται να προσπάθησε να ασελγήσει ακόμη και σε ένα ανήλικο κορίτσι

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης σημείωσε την πρώτη σεξουαλική επίθεση στις 19 Νοεμβρίου στις 14:30 το μεσημέρι -υπό το φως δηλαδή της ημέρας!- σε βάρος μίας 13χρονης.

Το κορίτσι κατέθεσε στην αστυνομία πως, ενώ κατέβαινε τις εξωτερικές σκάλες γυμναστηρίου στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, άγνωστος άντρας την άρπαξε από τη μέση και προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Το παιδί φωνάζοντας απέτρεψε το δράστη, ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή χθες, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά.

Συγκεκριμένα μια 26χρονη κατήγγειλε ότι λίγο μετά τις 7 το πρωί ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας άγνωστος με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε και την έριξε στο έδαφος προσπαθώντας να την βιάσει χωρίς να τα καταφέρει.

Περίπου 15 λεπτά αργότερα στην οδό Ζωοδόχου Πηγής μια 27χρονη κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος της όρμησε και της έκλεισε το στόμα. Η ίδια αντιστάθηκε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας των Εξαρχείων έδειξαν στα θύματα φωτογραφίες σεσημασμένων για παρόμοια αδικήματα, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τον δράστη. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και βασίζεται σε υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τα χαρακτηριστικά του.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις