Breaking news

Αιγάλεω: Έπεσαν σοβάδες σε αίθουσα δημοτικού σχολείου
A

Ένα νέο σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο της Αττικής, φανερώνοντας έτσι, για ακόμη μία φορά, τη δυσλειτουργία της κυβέρνησης σχετικά με τη λειτουργία και τη συντήρηση των υποδομών των σχολείων.

Μόλις μία ημέρα έπειτα από την κατάρρευση μέρος της στέγης σε λύκειο της Σύρου, ακόμα μία είδηση έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας, καθώς στο 19ο δημοτικό σχολείο Αιγάλεω, έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι μέσα σε αίθουσα.

Σοβάδες από το ταβάνι έπεσαν μέσα σε τάξη δημοτικού σχολείου στο Αιγάλεω
Το ταβάνι στο σχολείο του Αιγάλεω / ertnews.gr

Σύμφωνα με την καταγγελία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, καθώς οι μαθητές και ο εκπαιδευτικός είχαν ήδη βγει από την αίθουσα, πριν πέσουν οι σοβάδες.

Σοβάδες από το ταβάνι έπεσαν μέσα σε τάξη δημοτικού σχολείου στο Αιγάλεω
Το ταβάνι στο σχολείο του Αιγάλεω / ertnews.gr

«Ως πότε η "τύχη" θα είναι με το μέρος μας ώστε να μην πέφτουν οι τοίχοι και τα ταβάνια στα κεφάλια των παιδιών μας; Ως πότε οι αρμόδιοι θα κωφεύουν στις εκκλήσεις μας, μη αναλαμβάνοντας τις τεράστιες ευθύνες τους;» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω.

«Τα επαναλαμβανόμενα γεγονότα εγείρουν ανησυχίες, διεγείρουν το κοινό αίσθημα και ενισχύουν την άποψη ότι υπάρχει, τουλάχιστον, εγκληματική αμέλεια που εκθέτει ανηλίκους και τους εκπαιδευτικούς σε ενδεχόμενο τουλάχιστον σοβαρής σωματικής βλάβης. Τα εποπτεύοντα Υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας οφείλουν να διερευνήσουν τα περιστατικά αμέσως, όπως επίσης και η Δικαιοσύνη», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

 

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις