Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Εύη Βατίδου, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά από την απολογία της για το επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. 

Η κα Βατίδου απολογήθηκε στον Εισαγγελέα για περίπου μια ώρα για το αδίκημα της βαριάς σκουπούμενης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την πλευρά της Εύης Βατίδου το ζευγάρι νωρίτερα χτύπησε τον καθρέφτη του οχήματός της. «Αυτή τη στιγμή είναι όλα καλά για μένα», ήταν το πρώτο σχόλιο της.

Ο δικηγόρος της, κ. Αλέξης Κούγιας μετά την αποχώρησή της, είπε ότι: «Αυτή η αλητεία, αυτή η παράνομη συμπεριφορά της οποίας υπήρξε το απόλυτο θύμα η πρώην σύζυγος μου και η απαράδεκτη δίωξη πήραν το μέτρο που τους αναλογεί με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα έμεινε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Αυτό που εξέπληξε και τους δύο είναι ότι ενώ υποτίθεται ότι εμβόλισε μια μηχανή, αυτή εξαφανίστηκε».

Ενώ, πρόσθεσε ότι: «Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία, πιθανολογούμε ότι ήταν κλεμμένη ή ήθελαν κάτι να κρύψουν. Η δικαιοσύνη διορθώνει τα λάθη υπερβολικών διώξεων όπως αυτή. Ευτυχώς εδώ και ο Εισαγγελέας ήταν κατηγορηματικός ότι δεν διέπραξε κανένα αδίκημα η σύζυγός μου».

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο, η κα Βατίδου συνελήφθη, καθώς φέρεται να κυνήγησε μηχανή με δύο επιβαίνοντες και προσπάθησε να την εμβολίσει, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 57χρονης.

Σε βάρος της υποβλήθηκε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ η ίδια υπέβαλε μήνυση σε 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις