Breaking news

 Σεισμός στην Εύβοια: «Οι γονείς των παιδιών καλούνται να πάρουν άμεσα τα παιδιά του από τα σχολεία»
A

Έντονη σεισμική δόνηση 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα, στις 8:26 το πρωί στην Εύβοια, «ταρακουνώντας» μέχρι και την Αττική, με τα σχολεία να κλείνουν σε τρεις Δήμους, λόγω της έντονης ανησυχίας που προκλήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Γιώργου Κελαϊδίτη, τα σχολεία θα κλείσουν στους Δήμους Μαντουδίου – Αγίας Άννας, όπου έγινε και ο σεισμός, Μεσσαπίων και Αγίας Άννας-Αιδηψού.

«Για την ώρα δεν έχουμε κάποια πληροφορία για σοβαρό τραυματισμό, ή μεγάλες ζημιές. Τα σχολεία θα κλείσουν. Τα παιδιά βρίσκονται στον προαύλιο χώρο κάθε σχολείου και αναμένουμε τη σχετική απόφαση για να πάνε στα σπίτια τους», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης.

«Οι γονείς των σχολείων της πρωτοβάθμιας να παραλάβουν άμεσα τα παιδιά τους από τα σχολεία. Γίνεται συνεννόηση με το ΚΤΕΛ ώστε να γίνει επαναφορά των παιδιών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα σπίτια τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός και κατάρρευση ακινήτων», δήλωσε ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στο evima.gr.

Στις πρώτες εικόνες που μεταδίδει το evima.gr από την περιοχή, φαίνεται έχουν προκληθεί σε σούπερ μάρκετ, με προϊόντα να έχουν πέσει από τα ράφια.

Σεισμός στην Εύβοια: «Οι γονείς των παιδιών καλούνται να πάρουν άμεσα τα παιδιά του από τα σχολεία»
evima.gr

 

Σεισμός στην Εύβοια: «Οι γονείς των παιδιών καλούνται να πάρουν άμεσα τα παιδιά του από τα σχολεία»
evima.gr

Tόσο σε σχολεία όσο και σε σπίτια και καταστήματα, άπαντες βρίσκονται στους εξωτερικούς χώρους υπό τον φόβο μίας νέας δόνησης.

Κάτοικοι αλλά και μαθητές έχουν βγει στου δρόμους αυτή την ώρα, όπως ανέφερε στο evima.gr o αντιδήμαρχός Μαντουδίου Γιάννης Καντζούρας, «ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός και είχε διάρκεια μεγάλη, όλοι έχουν βγει στους δρόμους, ο κόσμος τρέμει στο ενδεχόμενο ενός μεγαλύτερου σεισμού».

«Φοβάμαι πως θα έχουμε πολλές ζημίες», είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες αυτή την στιγμή γίνεται καταγραφή των ζημιών.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις