Breaking news

brohi-kairos.jpg
A

Σύμφωνα με την πρόγνωση του διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, ο Νοέμβριος μας υποδέχεται με απότομη αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, καθώς βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας θα κάνουν την επέλασή τους σε διάφορα μέρη της χώρας.

Ειδικότερα,το παρατεταμένο καλοκαίρι μας αποχαιρετά και δίνει τη θέση του στο «καθυστερημένο» φθινόπωρο.

Αναλυτικά, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ο καιρός αλλάζει και αναμένεται το πρώτο αξιόλογο σύστημα του φθινοπώρου με πολλές βροχές, όπως ενημερώνει ο διευθυντής της ΕΜΥ.

Σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter γράφει: «Επιτέλους… φθινόπωρο. Το ερχόμενο Σάββατο το πρώτο αξιόλογο σύστημα με πολλές βροχές. Η θερμοκρασία θα πέσει και θα επανέλθει σε επίπεδα κανονικά για την εποχή. Οι βροχές το πρώτο 15ημερο μπορεί να μην είναι πολλές, αλλά τα συστήματα που θα μας επηρεάσουν θέλουν προσοχή».

ΕΜΥ: Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη 31 Οκτωβρίου 

Αρχικά σήμερα, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, γενικά αίθριος θα είναι καιρός, από το μεσημέρι με αραιές νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ στα νησιά του βορείου Ιονίου και την Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα από νότιες έως 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, στην Αττική σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Τρίτη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ από το μεσημέρι θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις