Breaking news

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την ερχόμενη εβδομάδα
A

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να σημειωθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην περιοχή του δήμου Βύρωνα και ειδικότερα επί της Λεωφόρου Αλίμου - Κατεχάκη.

Συγκεκριμένα από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι και την 1η Νοεμβρίου 2023, λόγω λόγω εκτέλεσης εργασιών δικτύου οπτικών ινών, κατά τις ώρες 00:01 - 06:00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Λεωφόρου Αλίμου - Κατεχάκη.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Αλίμου - Κατεχάκη στο τμήμα της μεταξύ του Νεκροταφείου Βύρωνος και του Δημοτικού Σταδίου Καισαριανής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηλιούπολη. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Στη Λεωφόρου Αλίμου - Κατεχάκη στο τμήμα της μεταξύ του Νεκροταφείου Βύρωνος και του Δημοτικού Σταδίου Καισαριανής, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις