Breaking news

Μουσείο της Ακρόπολης
A

Απίστευτο και όμως ελληνικό είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα στο Μουσείο της Ακρόπολης, καθώς το τελευταίο διάστημα δημιουργούνται απορίες αναφορικά με το επίπεδο ασφαλείας του μουσείου.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του News 24/7, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, το πρωί γύρω στις 9.30 - 10.00, ένας άγνωστος αφόδευσε εντός του Μουσείου.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε στον πρώτο όροφο στην περιοχή των εκθεμάτων της Αθηνάς Νίκης, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που έκανε ο αρχιφύλακας.

Ειδικότερα, στο διάλειμμα του δεν υπήρχε αντικαταστάτης, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, το περιστατικό έγινε αντιληπτό από έναν επισκέπτη του μουσείου, ο οποίος ειδοποίηση τους υπεύθυνους.

Το εν λόγω γεγονός, δεν ήταν το πρώτο περιστατικό που υποδηλώνει ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς στα τέλη του Αυγούστου, σε χώρο ανασκαφής του Μουσείου της Ακρόπολης εισέβαλαν πέντε νέες γυναίκες Ρομά και αφαίρεσαν άγνωστο αριθμό νομισμάτων διαφόρων χωρών.

Οι γυναίκες έγιναν αντιληπτές εκ των υστέρων από φύλακα του Μουσείου της Ακρόπολης, κλήθηκε η αστυνομία και συνελήφθησαν. Η διοίκηση του Μουσείου προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως οι γυναίκες αυτές πέρασαν από τις πύλες του μουσείου.

Η διερεύνηση τέτοιων περιστατικών είναι αναγκαία, προκειμένου να διορθώνονται τυχόν λάθη και αστοχίες στις διαδικασίες που ακολουθούνται, πριν φτάσει να συμβεί κάτι ανεπανόρθωτο για το χώρο και τα εκθέματα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις