Breaking news

Υποκαταστήματα ΕΛΤΑ
A

Σε κλάματα και εντάσεις ξέσπασαν αγανακτισμένοι ηλικιωμένοι, μετά το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ, στην Επισκοπή, Ρεθύμνου.

Το υποκατάστημα εξυπηρετούσε περίπου 5.000 δημότες στην ευρύτερη περιοχή, με πολλούς από εκείνους, να ξεσπούν σε κλάματα όταν αντίκρισαν το λουκέτο στο υποκατάστημα της περιοχής.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό φακό οι δημότες, αναφέρθηκαν στο ότι εξακολουθούν να συνεχίζουν τον αγώνα προκειμένου να τους παρέχονται οι βασικές υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς αδυνατούν να διανύσουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις προκειμένου να μεταβούν στο Ηράκλειο για την εξυπηρέτηση τους, καθώς για τους ηλικιωμένους πολίτες η εξυπηρέτηση που λάμβαναν από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ ήταν αναγκαία.

«Λουκέτο» από σήμερα, Δευτέρα σε 41 καταστήματα 

Υπενθυμίζουμε ότι, μπαράζ «λουκέτων» σημειώθηκε και σε άλλα καταστήματα ΕΛΤΑ όλης της χώρας, καθώς μέσω ανάρτησης των σχετικών αποφάσεων στη «Διαύγεια», τα ΕΛΤΑ ανακοίνωσαν το «κατέβασμα των ρολών» σε ακόμα 41 ταχυδρομεία από σήμερα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Αρχικά έκλεισαν 25 καταστήματα, ενώ ακολούθησαν άλλα 40 και στη συνέχεια ακόμα 35.

Με τις νέες αποφάσεις κλειστά θα είναι από σήμερα, Δευτέρα άλλα 41 καταστήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, αλλά και σε τουριστικές περιοχές όπως η Ρόδος, η Κως και η Σαντορίνη, όσο και σε πολλά δυσπρόσιτα σημεία της Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις