Breaking news

georgia mpika
A

Oλοκληρώθηκαν σήμερα, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που έγιναν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, ωστόσο θα παραδοθούν στην εισαγγελία αύριο μαζί με τα αποτελέσματα που αναμένονται από το εργαστήριο της Βέρνης στην Ελβετία.

Υπενθυμίζουμε ότι τα οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων,  προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της 24χρονης που έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Τα πρώτα αποτελέσματα του DNA

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης του DNA από τα ρούχα της 24χρονης Γεωργίας, δείχνουν ότι βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της. Το βιολογικό υλικό αφορά την ίδια και έναν ακόμα άντρα, τον κατηγορούμενο 27χρονο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν βρέθηκε στα εσώρουχα του θύματος δεν βρέθηκε κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι όπως επισημάνθηκε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις