Breaking news

Βόλος: Επεισόδιο με τον Αχιλλέα Μπέο
A

Αδιανόητη είναι η κατάσταση που επικράτησε στην περιοχή Άλλη Μεριά του Βόλου, όταν ο Αχιλλέας Μπέος, χειροδίκησε σε πλημμυροπαθή πολίτη που τον εξύβρισε.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου, κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα της περιοχής για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, καταγγέλοντας ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Σύμφωνα με το gegonota.news, στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα.

Την Παρασκευή, κλήθηκε η αστυνομία στο συγκεκριμένο σημείο ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί, βρήκε τους κατοίκους ξανά εκεί.

Η αστυνομία κλήθηκε και πάλι, ενώ μετά από λίγο εμφανίστηκε και πάλι στην περιοχή, ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος είχε πολύ έντονους διαλόγους με πλημμυροπαθείς πολίτες, οι οποίοι έχουν μείνει δίχως στέγη μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Elias και Daniel.

Επικράτησε μεγάλη ένταση, όταν ένας πολίτης έβρισε τον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο και «το χέρι που τον ψήφισε» όπως είπε ο ίδιος. Τότε ο δήμαρχος Βόλου του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει.

Ο πολίτης έπειτα άρχισε να φωνάζει «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα», ενώ παράλληλα ένας κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις