Breaking news

Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
A

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος, όπως πρωτοδίκως, για τη δολοφονία της Κάρολαιν Κράουτς και τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας. Επίσης καταδικάστηκε για ψευδή κατάθεση και ψευδομαρτυρία με την οποία κατέστησε άλλον κατηγορούμενο.

Η υπεράσπιση ζήτησε την αναγνώριση του ελαφρυντικού του προτέρου σύννομου βίου αλλά ο εισαγγελέας ζήτησε την απόρριψη του ελαφρυντικού, κάνοντας λόγο για ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα των τελευταίων δεκαετιών

Η ανακοίνωση της ποινής

Δεν μειώθηκε ούτε στο ελάχιστο η ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας που καταδίκασε τον 35χρονο πιλότο σε ισόβια για την δολοφονία της συζύγου του Κάρολαιν Κράουτς και 11,5 έτη πρόσκαιρης κάθειρξης κατά συγχώνευση για τη θανάτωση της σκυλίτσας της οικογένειας, την ψεύδη καταγγελία και την ψεύδη κατάθεση κατ’ εξακολούθηση, ενώ θα κληθεί να καταβάλλει και 21.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή του για όλες τις αποτρόπαιες πράξεις του, όπως και πρωτόδικα, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο χειριστικό, με αίσθηση μεγαλείου, που πίστευε ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους πάντες.

«Ο κατηγορούμενος δεν δίστασε να βάλει το μωρό πάνω στη νεκρή μητέρα του, την οποία ο ίδιος είχε σκοτώσει, δεν δίστασε να πάρει το παιδί στην κηδεία της Καρολάιν, δεν δίστασε να ζητήσει 2.000 ευρώ από την μητέρα της για το φέρετρο. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της φιλαυτίας, της χειριστικής συμπεριφοράς και του ναρκισσισμού τότε τι είναι;» τόνισε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας για γυναικοκτόνο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις