Breaking news

police_usa
A

Τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όταν ένας 13χρονός πυροβόλησε την 14χρονη αδελφή του με όπλο το οποίο κατασκεύασε ο ίδιος.

Σύμφωνα με το CNN η 14χρονη Kyra Scott έπεσε νεκρή από το όπλο που κατασκεύασε μόνος του ο μικρότερος αδελφός της στο Douglasville της Τζόρτζια, των Ηνωμένων Πολιτείων. 

Από την άλλη ο νεαρός υποστήριξε μια εναλλακτική οπτική η οποία αφορά δύο άτομα τα οποία δήλωσε πως μπήκαν στο σπίτι τους για να του κλέψουν το όπλο που ισχυρίζεται πως κατασκεύασε ο ίδιος και πάνω στην ανταλλαγή πυροβολισμών σκοτώθηκε η 14χρονη.

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου εξακριβώθηκε ο θάνατος της, με τις αστυνομικές αρχές να διεξάγουν έρευνα για τον αν ο 13χρονος προσπάθησε να πουλήσει το όπλο που είχε κατασκευάσει και πάνω στις διαπραγματεύσεις ξέφυγε η κατάσταση.

Οι αρχές έχουν συλλάβει τον 13χρονο καθώς και έναν 19χρονο, αποκαλούμενο Γιούσεφ ΜακΑρθουρ, ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παιδιού, είναι ο ένας εκ των δυο ατόμων που προσπάθησε να κλέψει το αυτοσχέδιο όπλο του 13χρονου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις