Breaking news

ιατρός
A

Δημιουργήθηκε Δημοτικό Ιατρείο στους Αμπελόκηπους, με τους κατοίκους να έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες υγείας, συμβουλευτικής, αλλά και κοινωνικές υπηρεσίες. 

Το νέο Δημοτικό Ιατρείο θα είναι ανοιχτό από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας σε όλους τους δημότες.

Για τη λειτουργία του ιατρείου, έχουν προσληφθεί επαγγελματίες υγείας διαφόρων ειδικοτήτων, όπως γενικός ιατρός, γυναικολόγος, φυσίατρος, οδοντίατρος, φυσικοθεραπευτής, μαία, νοσηλευτής και διατροφολόγος, αλλά και κοινωνικές υπηρεσίες με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό.

Το 7ο Δημοτικό Ιατρείο Αμπελοκήπων βρίσκεται στη διεύθυνση: Καλαμών 21 & Σοφίας Σλήμαν.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του νέου Δημοτικού Ιατρείου

Το Δημοτικό Ιατρείο θα παρέχει στους δημότες πρωτοβάθμια περίθαλψη που περιλαμβάνει από κλινική εξέταση, συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής και διαγνωστικών εξετάσεων, εκτέλεση ιατρικών, οδοντιατρικών πράξεων μέχρι και δράσεις σε επίπεδο κοινότητας από εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων. 

Για την αντιμετώπιση των αναγκών κάθε ωφελούμενου, όλες οι επιστημονικές ειδικότητες διασυνδέονται. Εξίσου σημαντικές, όμως, είναι και οι κοινωνικές υπηρεσίες που θα παρέχονται πλέον στους δημότες. Στη «λίστα» των υπηρεσιών περιλαμβάνονται η παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης, αλλά και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών τόσο αυτών που παρέχει ο δήμος όσο και αυτών που παρέχουν δημόσιοι φορείς και οργανισμοί, αλλά και μη κυβερνητικές οργανώσεις στα όρια του Δήμου Αθηναίων. 

Σημειώνεται ότι τα Δημοτικά Ιατρεία παρέχουν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε ασφαλισμένους και ανασφάλιστους πολίτες που διαθέτουν Α.Μ.Κ.Α.  

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις