Breaking news

συγγρου
A

Σοκαριστικό το βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο δείχνει στιγμή προς στιγμή την έκρηξη που συνέβη λίγο μετά τις 7 το πρωί επί της οδού Συγγρού. Όπως βλέπουμε κι από το βίντεο-ντουμέντο που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, η έκρηξη ήταν αρκετά ισχυρή με αποτέλεσμα να "σηκώσει" δύο οικοδομικά τετράγωνα στον αέρα. Από τύχη δεν είχαμε θανάτους. 

Στο βίντεο, δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη βλέπουμε να περνάει ένα ΙΧ από το σημείο, στο ρεύμα καθόδου της Λεωφόρου Συγγρού με κατεύθυνση προς Πειραιά. Στο επόμενο καρέ φαίνεται μια λάμψη που κάνει τη νύχτα-μέρα και μια σκόνη καλύπτει τα πάντα.

Μέσα σε μόλις 4 δευτερόλεπτα, μικροσκοπικά θραύσματα γυαλιού γεμίζουν τον αέρα κι όλα καλύπτονται από ένα πυκνό κύμα σκόνης. Ευτυχώς έξω δεν κινείται ούτε αυτοκίνητο ούτε πεζός. 

Το τοπίο στη γύρω περιοχή της Συγγρού και στο Κουκάκι είναι τρομακτικό και θυμίζει πόσο σοβαρότερη θα μπορούσε να είναι η κατάσταση αν σήμερα δεν ήταν αργία και κυκλοφορούσε περισσότερος κόσμος στους δρόμους.

Οι βιτρίνες των γύρω καταστημάτων είναι όλες σπασμένες ενώ οι καταστηματάρχες βρήκαν κομμάτια από την έκρηξη σε απόσταση που ξεπερνά τα 200 μέτρα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις