Breaking news

iraklio_poini
A

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου καταδίκασε τον 28χρονο άνδρα σε 15 μήνες φυλάκισης, όταν αστυνομικοί εντόπισαν την μικρή κόρη του παρατημένη σε μια χαρτόκουτα το απόγευμα της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου, στο κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr το δικαστήριο αποφάσισε να υπάρχει το περιθώριο της αναστέλλουσας δύναμης με βάση τον όρο να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στην αρμόδια αστυνομική αρχή.

Στην απολογία του ο πατέρας « ισχυρίστηκε ότι είχε πάει στο περίπτερο να αγοράσει μια σοκολάτα για το παιδί και στην επιστροφή αντίκρισε τους αστυνομικούς. Έπειτα ανέφερε πως φοβήθηκε ότι τον αναζητούσαν για κάποια πιθανή καταδικαστική απόφαση σε βάρος του και για τον λόγο αυτό, δεν πλησίασε αλλά κρύφτηκε σε κάποιο σημείο του πάρκου και περίμενε να φύγουν οι αστυνομικοί ». 

Ακόμη σημειώθηκε ότι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο περίμενε η 27χρονη γυναίκα του με τα επτά παιδιά τους, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι 13 ετών και το μικρότερο είναι βρέφος. Η ίδια δήλωσε « ότι η οικογένειά της θέλει να φύγει από την Κρήτη και να μετακομίσει στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς τους έκαναν έξωση από το σπίτι στο οποίο έμεναν και γι' αυτό θέλουν να πάνε εκεί που διαμένει η δική της οικογένεια ». 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις