Breaking news

INTIME NEWS
A

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που θα υλοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, απέναντι στο εργασιακό νομοσχέδιο, που κατατίθεται την ίδια ημέρα στη Βουλή, θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στο Τραμ, με στάση εργασίας.

Ειδικότερα, στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί αύριο, από τη 1 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Σωματείο, «ως μέλη του Ε.Κ.Α και μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, αποφασίσαμε την συμμετοχή μας, με στάση εργασίας από τις 13:30 έως την λήξη της βάρδιας, στην Πανεργατική Παναθηναϊκή Απεργία την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου».

Τι ισχύει με τα υπόλοιπα ΜΜΜ

Στην αυριανή, 24ωρη πανελλαδική απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό και ΗΣΑΠ. Όπως ανακοινώθηκε, οι συρμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ θα «τραβήξουν χειρόφρενο» από τις 5 το πρωί της Πέμπτης μέχρι και τις 5 το πρωί της Παρασκευής.

Όσον αφορά τα λεωφορεία, θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας στις 12 τα μεσάνυχτα. Δηλαδή, τα λεωφορεία θα κινούνται κανονικά, από τις 9 το πρωί έως τις 9, αύριο, Πέμπτη το βράδυ.

Τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας στις 12 τα μεσάνυχτα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις