Breaking news

INTIME NEWS
A

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που θα υλοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, απέναντι στο εργασιακό νομοσχέδιο, που κατατίθεται την ίδια ημέρα στη Βουλή, θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό και ΗΣΑΠ.

Όπως ανακοινώθηκε, οι συρμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ θα τραβήξουν 24ωρο «χειρόφρενο» από τις 5 το πρωί της Πέμπτης μέχρι και τις 5 το πρωί της Παρασκευής.

Στη σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι του μετρό τονίζουν ότι: «Στο δικόγραφο της αγωγής καταχωρήθηκε το εξής ψεύδος: Την Τετάρτη 20/9/2023 εστάλη στα υπηρεσιακά email όλων των εργαζομένων της εταιρείας μας (ΣΤΑΣΥ) δελτίο Τύπου - ανακοίνωση των εναγομένων σωματείων. Με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, η εταιρεία μας ΣΤΑΣΥ, έλαβε γνώση για την απόφαση των εναγομένων σωματείων, να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, κατά την Πέμπτη 21/9/2023».

«Το ψευδέστατο έγκειται στο γεγονός ότι, δήθεν το σωματείο μας, απέστειλε στην ΣΤΑΣΥ σχετικό δελτίο Τύπου. Σας βεβαιώνουμε ότι τέτοιο δελτίου Τύπου δεν έχει αποσταλεί από το σωματείο μας. Αυτά είναι τα νέα ήθη που άρχισε να εξωτερικεύει η εργοδότρια εταιρεία ΣΤΑΣΥ. Την καταγγέλλουμε δημοσίως με οργή» τονίζεται.

Τι ισχύει με τα υπόλοιπα ΜΜΜ

Όσον αφορά τα λεωφορεία, θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας στις 12 τα μεσάνυχτα. Δηλαδή, τα λεωφορεία θα κινούνται κανονικά, από τις 9 το πρωί έως τις 9, αύριο, Πέμπτη το βράδυ.

Τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας στις 12 τα μεσάνυχτα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις