Breaking news

mikaela-filip
A

Στους 16 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την κακοκαιρία Daniel, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στο Πήλιο, στην παραλία Θεοτόκος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός ανήκει στην Αυστριακή Μικαέλα, που αγνοείτο στην περιοχή. Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή είχε εντοπιστεί το πτώμα νεαρής γυναίκας, η κατάσταση στην οποία βρισκόταν όμως δεν επέτρεπε να γίνει αναγνώριση, με αποτέλεσμα να καλεστούν στην Ελλάδα τα αδέλφια της Μικαέλα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται αν η σορός του άντρα που βρέθηκε χτες στην παραλία Μουρτιά στο νότιο Πήλιο, ανήκει στον σύζυγό της Φιλίπ. 

Ο Φιλίπ και η Μικαέλα ήρθαν στο Πήλιο για να παντρευτούν

Ο Φιλίπ και η Μικαέλα, 25 ετών αγνοούνται από τις 5 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι αγαπούσε την Ελλάδα και ιδιαίτερα το Πήλιο. 

Ο Φιλίπ και η Μικαέλα έμεναν σε σπίτι της περιοχής Ποτιστικά, όμως ο ορμητικός χείμαρρος που εκδηλώθηκε στην περιοχή λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας το εξαφάνισε, αφήνοντας πίσω μόνο κάποια ίχνη από τα θεμέλιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φιλίπ και η Μικαέλα, λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τρίτης επέστρεψαν στο δωμάτιό τους. Όσο περνούσε η ώρα, η βροχή όλο και δυνάμωνε. Κάποια στιγμή το νεαρό ζευγάρι συνειδητοποίησε πως το νερό είχε αρχίσει να μπαίνει με ορμή στο κτήμα του συγκροτήματος όπου διέμενε, 80 μέτρα από την παραλία Ποτιστικά, στην ανατολική πλευρά του Πηλίου.

Όταν γύρω στη μία το μεσημέρι η βροχή κόπασε, η Μικαέλα επικοινώνησε με έναν από τους δύο ιδιοκτήτες στο τηλέφωνο και συμφώνησαν να μεταφερθούν στο μπανγκαλόου όπου έμεναν μέχρι εκείνο το πρωί οι γονείς της. Ήταν ψηλότερα στο κτήμα και θα ήταν πιο ασφαλείς και προστατευμένοι. Λίγο αργότερα όμως, το ορμητικό ποτάμι που είχε δημιουργηθεί, παρέσυρε το μικρό σπίτι στο οποίο είχαν μεταφερθεί.

Να σημειωθεί πως στις 24 Αυγούστου, 12 ημέρες πριν εξαφανιστούν, ο Φίλιπ και η Μικαέλα παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της περιοχής, παρουσία 40 φίλων τους που ταξίδεψαν στο Πήλιο από το εξωτερικό..

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις