Breaking news

Πλημμύρα
A

Ανασκεύασε πριν από λίγο το MEGA την είδηση που ανέφερε στον αέρα για την εύρεση 16ου νεκρού, ο οποίος βρέθηκε σε βυθισμένο ΙΧ στο Πήλιο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος τελικά ο νεκρός ήταν κάποιο μαξιλάρι στο βυθισμένο ΙΧ και το οποίο «μπέρδεψε» τους διασώστες. Μάλιστα, το κανάλι έσπευσε να διαγράψει και το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ που αναμετέδιδε την είδηση του 16ου θανάτου:

Τραγική η κατάσταση στο Πήλιο

Για όγδοη ημέρα συνεχίζεται ο Γολγοθάς για τους κατοίκους της Μαγνησίας μετά την καταστροφή που προκάλεσε η θεομηνία της περασμένης εβδομάδας. Η επαναφορά στην κανονικότητα για τον Βόλο και όλη το νομό, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Στο Πήλιο η κατάσταση είναι τραγική τόσο στο Ανατολικό ,όσο και Νότιο Πήλιο αφού είναι σχεδόν αδύνατη η πρόσβαση σε Ζαγορά, Πουρί, Χορευτό, Μακρυρράχη, Μούρεσι, Ανήλιο, Αγιο Δημήτριο, Ξουρίχτι, Ανάληψη αφού έχουν πέσει γέφυρες και σε πολλά σημεία έχει χαθεί το οδόστρωμα. Στο Νότιο Πήλιο αποκαταστάθηκε η οδική σύνδεση Μηλίνας-Τρίκερι και Βόλου Μηλίνας με την τοποθέτηση στρατιωτικής γέφυρας Belley κοντά στα Καλά Νερά ,αλλά είναι μεγάλες οι καταστροφές στο Μικρό,τον Πλατανιά και τον Κατηγιώργη όπου ακόμη δεν υπάρχει οδική πρόσβαση.

Από την πλευρά του το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου με ανακοινώσεις του συνιστά την προσοχή σε όσα σκάφη κινούνται εντός του Παγασητικού διότι από τη θεομηνία και τις πλημμύρες οι χείμαρροι που εκβάλλουν σε αυτόν , κατέβασαν από τις πλαγιές των βουνών τεράστιες ποσότητες φερτών υλών και μεγάλους κορμούς δένδρων που επιπλέουν στη θάλασσα και μπορεί να προκαλέσουν ζημιές σε περίπτωση πρόσκρουσης .

Χαρακτηριστική εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στο Παγασητικό είναι ότι όλες οι ακτές είναι γεμάτες με τεράστιες ποσότητες φερτών υλών που τις ξεβράζει η θάλασσα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις