Breaking news

Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά
A

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Κλειστό είναι επίσης και το Ρίο-Αντίρριο, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. 

Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε το πρωϊνό δρομολόγιο Βόλος-Σποράδες.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρηση τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και το νότιο Αιγαίο. Τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη και τα νότια Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 με 9 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 27 με 31 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στη χώρα και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά. θα φτάσει τους 30 με 33 βαθμούς.

Ο χάρτης των ανέμων

Πατήστε play και δείτε την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ώρες και μέρες:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις