Breaking news

Αχιλλέας Μπέος / Ρεσιτάλ χυδαιότητας στον ΣΚΑΪ - «Τους γα***α» (βίντεο)
A

Απίστευτες οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο οποίος φαίνεται να επιρρίπτει ευθύνες για τις καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν τη χώρα και ιδιαίτερα τη Μαγνησία, λες και δεν είναι ο ίδιος ο δήμαρχος του Βόλου, που είναι βυθισμένος στη λάσπη μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Σε κρίση... αλτρουισμού, ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε διατεθειμένος να δώσει τον μισθό του για 6 μήνες ή και έναν χρόνο, τάχα για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ζημιών, ενώ βασική του έγνοια ήταν να δείξει ότι είναι διαφορετικός από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και ότι δεν ζητάει αναβολή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το υποκριτικό του πράγματος όμως δεν άργησε να αποκαλυφθεί. «Αν είναι μάγκες οι 300 στη Βουλή σ' αυτή την κρίση, ας αφήσουν 2 μηνιάτικα. Εγώ αφήνω έναν χρόνο. Να ανοίξει ειδικό λογαριασμό η κυβέρνηση. Έτσι βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας. Αυτή είναι λύση, άμεση. Σας αγαπώ, φιλάκια» τόνισε κουνώντας το δάχτυλο. Κλείνοντας το τηλέφωνο, όμως και μην καταλαβαίνοντας ότι είναι ακόμη στον αέρα, φαίνεται να γελάει και να αναφωνεί αυτάρεσκα «τους γα***α».

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις