Breaking news

Επίθεση Ρουβίκωνα στη ΣΤΑΣΥ
A

Επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) στην οδό Αθηνάς, έκαναν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι μέλη του «Ρουβίκωνα». Συγκεκριμένα, ομάδα ατόμων που ήθελε να διαμαρτυρηθεί για τον θάνατο του Πέτρου Γιάμαλη, εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, τρομοκρατώντας εργαζόμενους και προκαλώντας ευρείας κλίμακας βανδαλισμούς στο εσωτερικό του κτιρίου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πέτρος Γιάμαλης, 41 ετών, εργαζόμενος της ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ σκοτώθηκε μετά από εκτροχιασμό μηχανήματος συντήρησης συρμών τα ξημερώματα της Τρίτης 16/11/2021. Το μηχάνημα διένυσε χωρίς φρένα 15 χιλιόμετρα στη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ «Πειραιάς-Κηφισιά», αναγκάζοντας έτσι πέντε εργάτες να πηδήξουν με αποτέλεσμα ένας να σκοτωθεί και δύο να τραυματιστούν σοβαρά. 

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση βίας που δέχθηκαν σήμερα οι Σταθερές Συγκοινωνίες. «Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας, κάθε απόπειρα εκφοβισμού και στεκόμαστε σταθερά απέναντι σε επιθέσεις σαν και τη σημερινή. Η ΣΤΑΣΥ είναι μια εταιρεία, που διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, με κύριο μέλημα και αποστολή την ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά τους. Στόχος μας, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και καμία πράξη βίας δεν πρόκειται να ανακόψει αυτήν μας την προσπάθεια» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας. 

Δείτε τις εικόνες

Επίθεση Ρουβίκωνα στη ΣΤΑΣΥ
Επίθεση Ρουβίκωνα στη ΣΤΑΣΥ
Επίθεση Ρουβίκωνα στη ΣΤΑΣΥ
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις