Breaking news

Πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel στη Λάρισα
A

Τραγικές είναι οι συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή της Λάρισας τις τελευταίες ώρες, καθώς οι κάτοικοι και των γύρω περιοχών αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εξαιτίας, της κακοκαιρίας «Daniel».

Παράλληλα, αδιανόητη είναι η είδηση την οποία γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, Γιάννης Σκόκας, ότι μερικοί εργαζόμενοι πιέζονταν να πάνε στη δουλειά τους ακόμη και με τρακτέρ.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, Γιάννης Σκόκας, στο ertnews.gr, «Οι επιχειρήσεις πρέπει να κλείσουν γιατί κλείνουν όλες οι δίοδοι λόγω των πλημμυρικών φαινομένων και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος».

Ο ίδιος έκανε λόγο για αρκετές καταγγελίες εργαζομένων οι οποίοι, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ, «Πιεζόντουσαν να πάνε στη δουλειά τους ακόμα και με τρακτέρ, αγνοώντας τον κίνδυνο που υπάρχει».

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας με αφορμή την υπερχείλιση του Πηνειού που έπληξε και τη Λάρισα αναφέρει τα εξής:

«Τα νερά του Πηνειού έχουν υπερχειλίσει με αποτέλεσμα πολλές συνοικίες της Λάρισας να έχουν πλημμυρίσει. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σε γειτονικά χωριά και έχει σταλεί εντολή εκκένωσης. Απαιτούμε να επέμβουν τώρα οι αρμόδιοι φορείς (κυβέρνηση - Δήμος – Περιφέρεια) να εκκενωθούν και οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αυτές τις περιοχές. Δεν πρέπει να κινδυνεύσει κανένας εργαζόμενος και να μη χαθεί κανένα μεροκάματο για όσο διαρκέσει η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Όλοι να οδηγηθούν σε ασφαλές μέρος».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις