Breaking news

blue-horizon
A

Με μία σπαρακτική ανάρτηση που συγκέντρωσε χιλιάδες αντιδράσεις αποχαιρέτησε ο αντιεισαγγελέας Ηρακλείου, Στάθης Θεοφανίδης, τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη, ο οποίος δολοφονήθηκε στην προσπάθεια του να προλάβει το πλοίο Blue Horizon, το οποίο αναχωρούσε για την Κρήτη. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοφανίδης έγραψε:

«Στα νερά αυτά, χτες βράδυ, πνιγήκαμε όλοι.. μαζί του.. πιθανόν να τους χαμογελούσε όταν έφευγε, η αγαθή καρδιά δεν γνωρίζει από την απανθρωπιά.. πνίγηκε η ψυχή μας, δεν ναυάγησε, βυθιστήκαμε...κι επειδή η μάνα του δεν ζει, ας τον θρηνήσουμε εμείς. Αυτόν και τους εαυτούς μας. Ο τόπος αυτός είχε κάποτε ανθρώπους.. τώρα μόνο ουρλιαχτά λύκων, κάθε είδους, παντού.. Αντώνη, συγγνώμη, μην τα πεις στον Θεό...για ακόμη μια φορά, δείξε μας πως είναι η ανθρωπιά…Θ.Σ»

Το τελευταίο ταξίδι του Αντώνη

Τραγικές είναι ακόμα οι εικόνες που δείχνουν την νεκροφόρα του 36χρονου Αντώνη να... προλαβαίνει το καράβι για την Κρήτη, όπου θα τον μεταφέρει στον τελευταίο του προορισμό. 

blue horizon

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Η κηδεία του 36χρονου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο, τόπο καταγωγής και κατοικίας του.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, το κλίμα στην περιοχή εξακολουθεί να είναι βαρύ, με τους συμπολίτες του άτυχου 36χρονου να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν όσα απάνθρωπα οδήγησαν στο θάνατό του, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Καρατομήθηκε ο Κεντρικός Λιμενάρχης

Εντολή προς τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Γιώργου Αλεξανδράκη για απομάκρυνση του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά,του Διοικητή του Α΄ Λιμενικού Τμήματος, αλλά και την παραπομπή σε πειθαρχικό έλεγχο τεσσάρων στελεχών του λιμενικού, ζήτησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μετά την παράδοση του πορίσματος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τη διερεύνηση των ευθυνών αναφορικά με τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά στις 05 Σεπτεμβρίου. 

Ακόμη, ο υπουργός έδωσε εντολή για την άμεση επιστροφή αποσπασμένων στελεχών του λιμενικού σώματος από υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, προς ενίσχυση της επιτήρησης και αστυνόμευσης του μεγαλύτερου Λιμανιού της χώρας.

Σημειώνεται, πως η διερεύνηση για ενδεχόμενες άλλες ευθύνες που σχετίζονται με τον απόπλου του πλοίου «Blue Horizon» συνεχίζεται.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις