Breaking news

Κακοκαιρία
A

Sos εκπέμπει ο γνωστός προγνώστης καιρού, Κλέαρχος Μαρουσάκης και προειδοποιεί πως και σήμερα θα είναι μια αρκετά δύσκολη μέρα για τις ίδιες περιοχές, καθώς αναμένεται να πέσει μεγάλος όγκος νερού, λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

«Αυτή η κακοκαιρία πλέον έχει μπει μέσα στο Ιόνιο, είναι αρκετά θερμό το Ιόνιο, στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του και συνεχώς γεννάει καταιγίδες στα πιο ανατολικά τμήματα της Πελοποννήσου, γι’ αυτό και χθες παρά το γεγονός ότι οι προβλέψεις έδιναν πιο νωρίς τα φαινόμενα, κράτησαν και τη νύχτα για τον νομό Αττικής. Οι καταιγίδες εμφάνισαν μια ανατροφοδότηση και χτυπούσαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα τον νομό Αττικής», είπε αρχικά ο μετεωρολόγος. 

«Αυτές οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες θα επηρεάσουν τον νομό Αττικής. Ίσως ζήσουμε και πάλι καταστάσεις όπως χθες το απόγευμα και το βράδυ να έχουν δηλαδή μια ανάλογη ένταση. Στη συνέχεια θα ταξιδέψουν αυτά τα φαινόμενα προς την περιοχή της Βοιωτίας, της Βόρειας Εύβοιας, θα επηρεαστεί και πάλι ο Βόλος», ανέφερε.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη:

Χιλιάδες κλήσεις έχει λάβει η Πυροσβεστική

Συνολικά 4.870 κλήσεις έχει λάβει το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος από προχθές, Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου έως σήμερα το πρωί λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα. Οι περισσότερες από αυτές αφορούν κυρίως αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και απομακρύνσεις ατόμων προς ασφαλή σημεία.

Νέες πλημμύρες στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας

Δύσκολες ώρες για τις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας καθώς φούσκωσε χείμαρρος με αποτέλεσματα να πλημμυρήσουν αρκετά σπίτια. Πυροσβέστες και σωστικά συνεργεία σπεύδουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, καθώς αρκετοί κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι και προσπαθούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στο οδικό δίκτυο, με δρόμους που έχουν κλείσει, ενώ τα μηχανήματα προσπαθούν να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.

Μήνυμα του 112 στους κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας προκειμένου να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στον Παλαμά απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις