Breaking news

kakokairia-kerkyra-0412200-intime-katapodis-stamatis.jpg
A

Η κακοκαιρία Daniel έφερε μαζί της ισχυρή κεραυνική δραστηριότητας, με αποτέλεσμα ακυρώσεις πτήσεων, πλημμύρες και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, σε πολλά σημεία της χώρας.

Ισχυρό μπουρίνι έπληξε λίγο μετά τις 3:00 το μεσημέρι την Κέρκυρα και δημιούργησε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, καθώς επίσης και στη λειτουργία του αεροδρομίου «Ιωάννης Καποδίστριας».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 8 πτήσεις δεν προσγειώθηκαν και τουλάχιστον τρεις από αυτές μετέβησαν σε κοντινά αεροδρόμια.

Περιοχές τόσο στην πόλη της Κέρκυρας όσο και στα περίχωρα έχουν ποβλήματα στην ηλετροδότηση, με μακράς διαρκείας διακοπές ρεύματος, λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη της καταιγίδας στις 14:55.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι χωρίς ρεύμα έχουν μείνει τμήματα περιοχών του κέντρου της πόλης, Πλατύτερα, Μαντουκι, τμήματα της περιοχής των Γουβιών, Κυρά Χρυσικού ενώ επί ποδός ήδη βρίσκονται συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Μάλιστα αρκετές περιοχές έχουν μείνει χωρίς ρεύμα λόγω πτώσης καλωδίου.

Ατυχήματα λόγω της κακοκαιρίας 

Ισχυρή βροχόπτωση και δυνατοί άνεμοι είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του καιρού αυτή την ώρα.

Ένα μεγάλο δέντρο έπεσε σήμερα το μεσημέρι στον Ανεμόμυλο. Ο ιδιοκτήτης και πελάτες ταβέρνας στον παραλιακό δρόμο της Γαρίτσας μέσα στην πόλη της Κέρκυρας, σώθηκαν «εκ θαύματος», καθώς δέντρα έπεσαν πάνω στην επιχείρηση, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης.

Στον χώρο βρίσκεται η Πυροσβεστική για την απομάκρυνση των πεσμένων δέντρων.

Κακοκαιρία Daniel: Σοβαρά προβλήματα και στη Λαμία - Απίστευτες εικόνες

Η κακοκαιρία έπληξε πολύ σοβαρά και τη Λαμία, καθώς συναγερμός σήμανε σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, πριν τις 3:00 το μεσημέρι όταν αυτοκίνητο με 43χρονο οδηγό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Ξηριά στη Ροδίτσα.

Σύμφωνα με το ethnos, ξαφνική νεροποντή που προηγήθηκε φούσκωσε τον χείμαρρο ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ήταν προσπελάσιμος, με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην καταλάβει τον κίνδυνο και να παρασυρθεί για αρκετά μέτρα από τα νερά.

Ο ίδιος σκαρφάλωσε στην οροφή και οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο που μετέδωσε το lamiareport.gr:

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις