Breaking news

syggrou ekrixi
A

Σοκάρουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά την πολύ ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στη λεωφόρο Συγγρού, στον αριθμό 3, κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, το πωρί της Τετάρτης.

Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ως πιθανότερο αίτιο για την έκρηξη εξετάζεται η διαρροή υγραερίου ή φυσικού αερίου, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε διαρροή στο κτίριο, όταν έφτασαν οι πυροσβέστες.

Η έκρηξη σημειώθηκε στον ημιώροφο του κτιρίου, όπου είναι χώρος κατοικίας, ενώ το υπόλοιπο κτήριο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατοικείται, καθώς ετοιμάζονται διαμερίσματα για μίσθωση.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η έκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα με βιολογικά προϊόντα και ο τραυματίας είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ένας 78χρονος άνδρας. 

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία γυναίκα που έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ακόμα τραυματία με αναπνευστικά προβλήματα.

Από την ισχυρή έκρηξη που ακούστηκε και σε άλλες περιοχές, έσπασαν τζαμαρίες και προκληθήκαν ζημίες σε παρακείμενα κτίριαΤζάμια έσπασαν σε απόσταση 200 μέτρων, σε κτήρια αλλά και σε δύο αυτοκίνητα, σύφμωαν με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά.

Αυτή την ώρα παραμένει κλειστή η Λεωφόρος Συγγρού, για λόγους ασφαλείας και μέχρι να καθαριστεί από τα συντρίμμια, που έχουν σκορπιστεί παντού. 

syrrgou ekrixi 2
Stringer / SOOC
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις