Breaking news

xionia
A

Ο πρόεδρος των τεχνικών ΔΕΔΔΗΕ, Κώστας Μανιάτης, μιλώντας σήμερα στο OPEN για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Αττική, τόνισε πως μέχρι το μεσημέρι θα έχουν όλοι ρεύμα όλοι ενώ ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες.

Σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη, τα περισσότερα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση παραμένουν σε Μαραθώνα, Λούτσα, Σπάτα και Φιλοθέη. 

Μάλιστα, νωρίτερα υπήρξε καταγγελία από κάτοικους της Παιανίας που είναι 36 ολόκληρες χωρίς ρεύμα και αναγκάζονται να ανάψουν κεριά για να ζεστάνουν τα χέρια τους.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (25/1), αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο 95% των περιοχών της Αττικής που αντιμετώπιζαν προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Οι περισσότερες εκκρεμότητες αφορούν σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής, όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών σε 8 γραμμές μέσης τάσης.

Τέλος, όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις