Breaking news

Πότε επιστρέφει ο Δακτύλιος
A

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την επαναφορά του δακτυλίου που θα σημάνει την εκ περιτροπής κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, μετά τις καλοκαιρινές «διακοπές» του.

Έτσι, τα συναρμόδια υπουργεία ετοιμάζονται σιγά για να ανακοινώσουν την ακριβή ημερομηνία επιστροφής του, με την έκδοση νέας Υπουργικής Απόφασης, η οποία θα ρυθμίζει όλες τις λεπτομέρειες αλλά και τις εξαιρέσεις. 

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Κίμων Λογοθέτης, σύμβουλος οδικής ασφαλείας περιφέρειας Αττικής, ο δακτύλιος αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα Οκτωβρίου.

«Στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου», αναμένεται η επιστροφή του δακτυλίου σύμφωνα με τον κ. Λογοθέτη.

Ποιοι κυκλοφορούν «ελεύθερα» στο κέντρο

Στον δακτύλιο μπορούν να κινούνται ελεύθερα όλα τα ηλεκτρικά, υβριδικά, φυσικού αερίου εκ κατασκευής και υγραερίου εκ κατασκευής οχήματα, καθώς φυσικά και τα ταξί.

Κανονικά κυκλοφορούν ακόμα, για την είσοδο και έξοδό τους και τα αυτοκίνητα των μονίμων κατοίκων της περιοχής, που περικλείονται από τα όρια του δακτυλίου. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να εφοδιαστούν με ειδική κάρτα εισόδου-εξόδου, η οποία χορηγείται από το daktylios.gov.gr.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις