Breaking news

attikiodo_elpis
A

Η κακοκαιρία «Ελπίς» έχει προκαλέσει ακατάσχετο χάος σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα στην Αττική Οδό, με πλήθος οδηγών που εγκλωβίστηκαν για πολλές ώρες θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία τους, κάτω από τις δυσμενείς συνθήκες.

Συγκεκριμένα η απόφαση της κυβέρνησης να αποζημιώσει τους εγκλωβισμένους οδηγούς με το ποσό των 2.000€, από την εταιρεία που διαχειρίζεται την Αττική Οδό φαίνεται να μην ανταποκρίνεται καθώς μερικοί από τους οδηγούς προχωρούν σε αγωγές ενώ κάποιοι από αυτούς αρνούνται να λάβουν το ποσό που ανακοινώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr πολλαπλές είναι οι εντολές που φτάνουν από χθες το βράδυ σε δικηγορικά γραφεία της Αθήνας για προσφυγές πολιτών στη Δικαιοσύνη κατά της Αττικής Οδού.

Όπως αποκάλυψε στο dikastiko.gr η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη « Εγκλωβίστηκαν άνθρωποι με σοβαρά θέματα υγείας αλλά και έγκυες που δεν είχαν ούτε καν νερό να πιούν » γεγονός που στοχειοθετεί κατά την νομική της άποψη αστικές και ποινικές ευθύνες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ίδια πηγή, πολλοί πολίτες φαίνεται ότι δεν περιορίζονται στην παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών για την διερεύνηση ποινικών ευθυνών, ούτε αποδέχονται τις 2.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Να αναφερθεί ότι την επισημοποίηση του ποσού της αποζημίωσης που έσπευσε να αναφέρει το πρωί η κυβέρνηση έκανε μέσω ανακοίνωσης η Αττική Οδός.

Η Εταιρεία ενημέρωσε ότι οι τεχνικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα και επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί για τις ευθύνες που αναλογούν σε κάθε εμπλεκόμενο φορέα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις