Breaking news

βίντεο με παράνομη σύλληψη μεταναστών
A

Οργή προκαλεί νέο περιστατικό παράνομης «σύλληψης» μεταναστών από άνδρες, στην περιοχή του Έβρου, που φαίνεται σε βίντεο που ανέβηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν, άνδρας στην Αλεξανδρούπολη, φαίνεται σε βίντεο να έχει αρπάξει και να κρατάει παράνομα σε  τρέιλερ φορτηγού μετανάστες.

Στο βίντεο ακούγεται άντρας να λέει ότι:  «Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται. Κι είδαμε ο στρατός και η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;».

Ο άντρας που φέρεται να ανάρτησε αρχικά το βίντεο σε ανάρτησή του στο Facebook στη συνέχεια έκανε λόγο για «τα παιδάκια του Σόρος» που «δεν ξέρουν πού είναι ο Έβρος» και ήρθαν να τους «βγάλουν φασίστες».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις