Breaking news

inoi_kakokairia
A

Εκατοντάδες ήταν οι επιβάτες της Intercity, οι οποίοι έμειναν εγκλωβισμένοι στο δίκτυο, για πάνω από 20 ώρες από χθες μέχρι σήμερα, κοντά στην περιοχή της Οινόης και στο Λιανοκλάδι.

Συγκεκριμένα για τις δυσμενείς καταστάσεις τις οποίες βίωσαν οι επιβαίνοντες, μία εξ' αυτών κατήγγειλε την κατάσταση την οποία βίωσαν και το γεγονός ότι τους είχαν κρυμμένους πίσω από τα βαγόνια, έξω στο κρύο προκειμένου να δώσουν δηλώσεις στα κανάλια, περιγράφοντας τα όσα βίωσαν. 

Ειδικότερα η επιβάτης σε σχετική ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε ότι « Μετά την ατελείωτη ταλαιπωρία τους, όταν ήρθαν τα λεωφορεία να τους μεταφέρουν στην Αθήνα, τους κατέβασαν όχι από την πλευρά του τρένου που βρίσκονταν ο σταθμός και τα λεωφορεία, αλλά από την άλλη ».

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία αυτό έγινε, ώστε ορισμένοι επιβάτες να δώσουν συνέντευξη σε συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και να αποφευχθεί η καταγραφή ενδεχόμενων διαμαρτυριών των επιβατών ενάντια στην κυβέρνηση.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η ίδια επιβάτης επισήμανε ότι « Αυτή η προσπάθεια ενδεχόμενης απόκρυψης διαμαρτυριών ήταν μάταιη, καθώς οι επιβαίνοντες στην αμαξοστοιχία είχαν ήδη ανεβάσει τα βίντεο τους στα social media ».

Παρακάτω η σχετική ανάρτηση της επιβάτριας στο Twitter:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις