Breaking news

supermarket
A

Αλλάζει και σήμερα Τετάρτη το ωράριο των σούπερ μάρκετ στις περιοχές που κηρύχτηκε εκ νέου αργία, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα στις περιοχές που έχει κηρυχτεί αργία, δηλαδή στην Αττική, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Σήμερα Τετάρτη όπως έχει αποφασιστεί Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη και Εύβοια τίθενται σε καθεστώς γενικής αργίας για ιδιωτικό και δημόσιο τομέα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δεδομένου ότι σήμερα η κατάσταση θα είναι ακόμα χειρότερη καθώς οι δρόμοι θα μετατραπούν σε παγοδρόμια, θα εφαρμοστεί η αργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα με σκοπό να περιοριστούν όσο το δυνατόν οι μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών, εξαιρουμένων των υπηρεσιών των ΟΤΑ Α και Β βαθμού, των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, των δημοσίων δομών υγείας και άλλων υπηρεσιών η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου κατά την κρίση του προϊσταμένου της οικίας οργανικής μονάδας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις