Breaking news

dei kakokairia
A

«Έχουμε ξεπεράσει τις 5000 βλάβες στην Αττική, πολλές γραμμές μέσης τάσης και χαμηλής λειτουργίας είναι εκτός λειτουργίας», δηλώνει ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα που άφησε στο δίκτυο ηλεκτροδότησης η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Μανιάτης εξήγησε: «Είναι μεγάλο πρόβλημα για να το λύσουμε, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να φτάσουμε».

Ως προς τα αίτια των διακοπών του ρεύματος, είπε πως, δεν υπάρχουν πεσμένα δέντρα, όπως με τη «Μήδεια», παρά μόνο σε λίγες περιπτώσεις όπως της Ηλιούπολης. «Τώρα το μεγάλο πρόβλημα είναι η πρόσβαση».

Δίνοντας χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης είπε πως, «τεχνικοί άφησαν το αυτοκίνητά τους στην Κατεχάκη και πήγαν με τα πόδια».

Ερωτηθείς τέλος για το πότε θα επανέλθει το ρεύμα, είπε πως «αν δεν έχουμε καθαρούς δρόμους, να έχουμε πρόσβαση, δεν μπορούμε να πούμε».

Υπενθυμίζεται ότι σε δεκάδες περιοχές οι κάτοικοι έκλεισαν περισσότερες από 14 ώρες χωρίς ρεύμα.

Προβλήματα ηλεκτροδοτησης παρουσιάζουν τμήματα περιοχών σε: Παλαιό Φάληρο, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Ψυχικό, Μεταμόρφωση, Ν. Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Πεύκη, Κερατέα, Καλύβια, Κορωπί, Πάλληνη, Πικέρμι, Ντράφι, Γραμματικό, Μαραθώνας, Αλεποχώρι, Πόρτο Γερμενό, Βύρωνας, Καρέας, Γλυφαδα, Βούλα, Ν. Σμύρνη, Άλιμο, Σαλαμίνα και σε άλλες περιοχές.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις