Breaking news

INTIME NEWS
A

Ένας νεκρός και 12 τραυματίες έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια από την κατάρρευση του τμήματος της μεγάλης περιμετρικής γέφυρας της Πάτρας.

Έξι από τους τραυματίες έχουν διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο και άλλοι έξι στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Στο μεταξύ, σε ισχύ παραμένουν οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην μεγάλη περιμετρική της Πάτρας, μετά την κατάρρευση τμήματος της γέφυρας, στην περιοχή Προάστιο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, εκτός από τη διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα, έχει διακοπεί και η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα προς Πύργο, καθώς και στην οδό Διοδώρου, στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται κοντά στο τμήμα της μεγάλης περιμετρικής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, Κυριακή κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στην Πάτρα, στην περιοχή Χάραδρο,  στην είσοδο της Περιμετρικής Οδού, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον πέντε εργαζόμενων.

Στο σημείο πραγματοποιούνταν εργασίας εδώ και δύο χρόνια. Οι δίδυμες γέφυρες παρουσίαζαν βλάβες και προβλήματα στατικής επάρκειας. Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν το 2021 με κόστος 6.517.287,49 ευρώ για την επισκευή δύο γεφυρών επί της Περιμετρικής (Β601 και Κ635).

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις