Breaking news

INTIME NEWS
A

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου, ανατρέπει την είδηση του θανάτου ενός 43χρονου ντελιβερά στη Χαλκίδα της Εύβοιας, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν πέθανε από θερμοπληξία. Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρεται πως ο 43χρονος άντρας δεν ήταν διανομέας. 

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ως πιθανή αιτία θανάτου αναφέρεται η καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία

Αν και αρχικά είχε δημοσιευτεί ότι ο 43χρονος ήταν ντελιβεράς, ο πατέρας του, μιλώντας στο evima.gr, το διέψευσε. Αντίστοιχη δήλωση έκανε και ο πρόεδρος της εστίασης Βασίλης Ευθυμίου, που διευκρίνισε ότι ο άντρας δεν ασκούσε αυτό το επάγγελμα.

Κατά πληροφορίες, ο 43χρονος ήταν γνωστός στους καταστηματάρχες της Χαλκίδας για τους οποίους έκανε μικροδουλειές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα. Δεν μπορεί να αναλάβει η Επιθεώρηση Εργασίας, από τη στιγμή που δεν είχε σταθερή δουλειά. 

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Την Πέμπτη 20/07/2023 προσεκομίσθει στις 16:55 μ.μ. στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Χαλκίδας με ασθενοφόρο άνδρας 46 ετών (όχι διανομέας) άσφυγμος, άπνοος και με μυδρίαση άμφου. Θερμοκρασία σώματος 40 βαθμοί. Έγινε ανάνηψη, ΚΑΡΠΑ και διασωλήνωση χωρίς αποτέλεσμα. Ώρα ισοηλεκτρικής γραμμής ηλεκτροκαρδιογραφήματος 17:30 μ.μ. Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία. Εδόθη εντολή νεκροψίας - νεκροτομής».

Χαλκίδα
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις