Breaking news

INTIME NEWS
A

Το όνομα «Κλέων» θα φέρει το κύμα καύσωνα, που έρχεται από την Τετάρτη, σύμφωνα με την ανάρτηση του διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), κ. Θοδωρή Κολυδά.

Σημειώνεται ότι για το ακραίο καιρικό φαινόμενο, αναμένεται να εκδοθεί έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Κολυδάς γράφει ότι: «Σε επίπεδα καύσωνα η χώρα από την Τετάρτη έως τουλάχιστον την ερχόμενη Δευτέρα. Το μέγιστο των θερμοκρασιών προσδιορίζεται την Παρασκευή και το Σάββατο. Σε λίγο έκδοση εκτάκτου δελτίου».

Έως 39 βαθμοί την Τετάρτη 12 Ιουλίου

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά και θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 37 με 38 και κατά τόπους στο εσωτερικό της Θεσσαλίας και της Στερεάς τους 39 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Έως 41 βαθμοί την Πέμπτη 13 Ιουλίου

Αίθριος και ζεστός καιρός προβλέπεται ο καιρός για την Πέμπτη 13 Ιουλίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 37 με 39 βαθμούς και κατά τόπους στο εσωτερικό της Θεσσαλίας και της Στερεάς τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Έως 43 βαθμοί την Παρασκευή 14 Ιουλίου

Τέλος, αίθριος και πολύ ζεστός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή 14 Ιουλίου, σημειώνοντας μάλιστα θερμοκρασίες ρεκόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα, στα ηπειρωτικά τους 39 με 41 βαθμούς και κατά τόπους στο εσωτερικό της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου τους 42 και πιθανόν τους 43 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 36 με 38 και τοπικά τους 39 βαθμούς Κελσίου.

   Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις