Breaking news

johnson_vaccin
A

Η εταιρεία Johnson & Johnson από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα παρακολουθεί στενά τόσο τις μεταλλάξεις που εμφανίζονται όσο και τα νέα δεδομένα.

Η συνεργασία με τις πανεπιστημιακές ομάδες της Νότιας Αφρικής και ολόκληρο τον κόσμο η εταιρεία φαίνεται να αξιολογεί την αποτελεσματικότητα του εμβολίου για τις διαφορετικές παραλλαγές της νόσου, περιλαμβάνoντας και την ταχεία εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον. Η Εταιρεία εξετάζει τον ορό αίματος από συμμετέχοντες σε ολοκληρωμένες και συνεχιζόμενες μελέτες χορήγησης ενισχυτικής δόσης του εμβολίου, αναζητώντας την εξουδετέρωση της παραλλαγής Όμικρον. Επιπλέον, βασική επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη ενός εμβολίου ειδικού για την παραλλαγή Όμικρον μέθοδος η οποία πρόκειται να προχωρήσει με βάση τις ανάγκες. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Η νέα παραλλαγή Όμικρον αναδεικνύει τη σημασία της συνεχούς επιτήρησης, των ελέγχων και του εμβολιασμού για την πρόληψη των νοσηλειών και των θανάτων από την COVID-19. Διατηρούμε την εμπιστοσύνη μας στην ισχυρή χημική και κυτταρική ανοσολογική απόκριση που εκλύει το COVID-19 εμβόλιο Johson, απόκριση η οποία αποδεικνύεται από τη διάρκεια και το εύρος της προστασίας κατά των παραλλαγών μέχρι σήμερα στις κλινικές μελέτες», ανέφερε ο Mathai Mammen, Παγκόσμιος Επικεφαλής της Janssen Research & Development LLC, Johnson & Johnson, « Δεν επαναπαυόμαστε. Μέσα από τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας με επιστήμονες στη Νότια Αφρική καθώς και τις συνεχιζόμενες μελέτες αποτελεσματικότητας στην πραγματική κλινική πράξη που διεξάγονται με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της εταιρείας Janssen, θα εργαστούμε από κοινού ώστε να προκύψουν νέα δεδομένα για την παραλλαγή Όμικρον. Παράλληλα, έχουμε αρχίσει να εργαζόμαστε για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός νέου εμβολίου κατά της Όμικρον και θα προχωρήσουμε ταχύτατα στη διενέργεια κλινικών δοκιμών, εφόσον αυτό χρειαστεί ».  
 

Η επιβεβαιωμένη χρήση του εμβολίου: 

Το εμβόλιο της φαρμακευτικής εταιρείας Janssen ή όπως είναι ευρέως γνωστή Johnson & Johnson κατά της COVID-19 έχει λάβει Άδεια Κυκλοφορίας με έγκριση υπό όρους στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την ενεργητική ανοσοποίηση και την πρόληψη της νόσου από τον κορονοϊό 2019 (COVID-19) που προκαλεί το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο τύπου 2 SARS-CoV-2 σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις